? ??????????????The Drawn Eclipse? ????? ?? ???Rating: 4.5 (2 Ratings)??2 Grabs Today. 1269 Total Grabs. ?
?????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Abstract Rainbow? ????? ?? ???Rating: 4.8 (8 Ratings)??2 Grabs Today. 8037 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

.Just for preview.[i go]

Thursday, May 7, 2009

Like my mom said:


"Tak sangka dia buat mama camni,"


& aku betul2 x sangka dia tinggalkan opah camtu je!


seriously! aku syak dia lari ngan balak dia yg kira hebat & boleh tanggung dia ah tu.


bukan main kata rindu anak dia, maggie. menangis semalaman mimpi kan maggie. 2 tahun xjumpa.


yeah! bukan kitaorang tak faham perasaan seorang mak?


tup. tup. tanpa sebarang berita,


rumah kosong, kelihatan opah aku sorg je tgh tgk tv.


punyalah aku round satu kawasan perumahan cari dia. sial ah! bila maid naqib bagitahu aku dia nampak dia bawak beg putih.


gaya mcm nk buang sampah tpi belok kiri. bila diintai. dia dh hilang.


she cant survive in Malaysia.


sebab apa?


dia mana ada I.d. pasport & pengenalan diri dia kat dalam simpanan mak aku.


kalau polis buat sergahan, confirm ah kena tgkp.


susie...sepupu dia, aku rasa dia lari pergi rumah susie yg kahwin dgn cina.


entahla.


dlm 3-3 maid lepas, aku rasa maid ni yg paling membuat orang pening kepala.


bawak bf vietnam dtg rumah aku. igt rumah aku ni hotel semua org leh tahu mana rumah aku??


aku xkisah kalau dia xde.


cuma aku risaukan opah aku. :((


slalunya aku ngam dgn maid opah aku. tapi aku kurang dgn dia.


menipu aku. padahal akulah yg slalu defend dia kalau mama bising.

2 letak apa?:

julietANNA said...

sama mcm kes aku dulu =.='

apokononiden said...

oohh..ye ke?
maid ko org bandung ke?