? ??????????????The Drawn Eclipse? ????? ?? ???Rating: 4.5 (2 Ratings)??2 Grabs Today. 1269 Total Grabs. ?
?????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Abstract Rainbow? ????? ?? ???Rating: 4.8 (8 Ratings)??2 Grabs Today. 8037 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

.Just for preview.[i go]

Thursday, January 1, 2009

ANY RESOLUTIONS FOR DIS YEAR?

well, as u all know. IM 18 this year. Hip hip dun HURRAH for me. my grow up year is getting nearer. I've got to be more matured & gain my self confidence. Uhuk uhuk. it's hard for me though.uhuk uhuk. tersedak lah pulak.

HELLO! ppl. do u all have a HAPPY new year? . Pilih mana satu personafikasi anda berdasarkan gambar di atas. ..Kalau aku? Hhmmm..aku pilih semua je. sbb, aku Happy sbb aku dh besar. Aku berwajah biasa, sbb aku tak rasa pn macam dh masuk new year sgt. Hari2 mcm sama je. no different. Kalau aku berwajah muram sbb aku sedih aku dh tggalkan semua kenangan manis dan pahit aku pada tahun 2008,2007,2006,2005,2004 dan seterusnya............................(pnjglah plak nnti)

okey, resolution aku pada tahun Ini ialah:


1)Belanja mama & wa'lid.

- First skali resolution yg aku mahu buat untuk thn ni.."belanja Mama & Wa'lid menggunakan titik peluh aku sendiri." Aku teringin mahu bagi Mama dgn Lid dgn duit gaji pertama yg aku terima. & alang2 tu, aku nak kasi hadiah Anniversary depa yg ke-26 pd tahun ni, memandang sblum ni aku tak pernah hargai kan. huhu.:PP


2) cybershot T700

- Hah! yg nie pn aku idam-idamkan. selepas aku ada selebih duit gaji aku slps tolak campur simpan dlm bank & kasi mama & Wa'lid. Cybershot T700. Aku x taw nape aku nak camera nie tiba2. tapi mmg aku MAHU la. sng ckp. harap camera ini akan berada di tangan aku pada bln 3 @ 4.



3) Handphone baru sblum tahun baru.
- Meaning...sblum tahun baru 2010. aku mahu beli handphone baru. tp sbgai simpanan dulu lah. Takpn yg skrg ni simpanan atau yg baru sbgai gunaan. hmmm..mana satu eyh? Ahh, biarlah. tapi aku masih sygkan yg Handphone SONY ERICSON J120i. Handphone kedua hadiah PMR kot selepas Handphone pertama hadiah PMR aku jatuh dlm lobang tandas kat dlm hutan. cih!:( tapi dis one is much better. but i one my new one. aku taw mmbzir. tapi apa boleh buat. yg nie aku boleh jual kt sepupu aku.hehehe.:PPP



4) Masuk Universiti & Course yg aku mahu
- Berdebar-debarnya....pejam celik pejam celik, aku kan dah habis SPM 08. so dis year aku akan masuk Uni @ kolej. but i would choose Uni if i've got good result. Haraplah dapat YA ALLAH. bulan 3 aku menunggu muuuuuuuuuuuuuu!~



5) achieve excellent CGPA.
- Nie aku tak brape pastilah. depends on what course & brape lama aku boleh thn. Tapi yg nie mmg aku nak jugak. sape xnak kan? CGPA ah yg buat ibubapa bangga. Aku pn nak jadi camtu.



6) Jadi lebih baik daripada hari-hari semalam.
- Faham-fahamlah maksud ini. aku nak perbaiki diri aku menjadi seorang yg lebih bertanggungjawab. confident. Happy go lucky(mcm Nathan & Sze Munn(Hahaha)), tidak boros lagi. bijak mengawal keadaan. tidak merungut. tidak menjadi pemarah & segala perkara negative yg ada dalam diriku ini. huhuhu.



7) Aku mahu sampaikan target weight.
- Tahun 2008, berat aku sampai 59kg dowh. WOAHHH! baru aku sedar berat bdn aku dh naik. sejak form 3 mana prnh naik lebih 55kg. then smpai pertghn thn 2008 brt aku kurg 1kg je. jd 58kg. bln8 2008 berat aku turun lg jd 55(aku x diet pn time nie. cuma aku kurgkan pengambilan makanan je) sampai skrg berat aku 55kg. tp skrg aku dh kerja kat MPH berat aku turun 1kg je, jd 54kg. so Target aku pada awal thn 2008 ialah untuk mencapai berat 50kg. akan ku teruskan pada thn nie. AMIN! Gambate!!!:PP



8) Aku mahu belajar memandu
- Ini harapan mama & Wa'lid jugak suruh kitaorg pandai pandu. sbb Mama risau setiap kali kitaorang pergi kerja kalau kalau waktu petang @ morning kalau tanpa Aainaa(mama ingat kitaorg tmpg Aainaa, sorry mama:(( ). so mama suruh kitaorg bljr memandu cpt2, & kalau dh pndi boleh bwk kereta GEN2 pergi kerja & park dekat carrefour. Huhuu.tp skrg problem aku, Kerja kot. cuti 2 hari je. tu pn x sama time dgn Aimi. kalau sama takpe jugak. huhuhuhu.:(( tapi akan ku cuba jugak. Akan ku ganti kerja aku pada hari lain & aku akan buat Full time. habis cerita. Nie kena cerita dengan Kak Ina nieh. huhuhu.:))



So ini saja lah kot Azam aku thn nie. korg plak apa Azamnya?:))




Wachaaaaaaaaaaaaaaaa!~~

0 letak apa?: